آخرین اخبار
کد مطلب: 76019
اجراي تحريم جديد عليه ايران با وجود انتخاب رئيس‌جمهور ميانه‌رو
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 681

به گزارش سلام لردگان به نقل از فارس، روزنامه آمريکايي نيويورک تايمز طي گزارشي در مورد دور جديد تحريم‌ها عليه ايران نوشت: نخستين دور تحريم‌هاي آمريکا عليه ايران پس از پيروزي يک فرد ميانه‌رو در انتخابات رياست جمهوري 14 ژوئن ايران، ديروز به اجرا گذاشته شد و تعداد صنايع تحريم شده ايراني را افزايش داد و قواعد جديدي را به اجرا گذاشت که مي‌تواند تمام مبادلات طلا و پول ايران را متوقف کند.

بر اساس اين گزارش، حاميان آخرين دور تحريم‌ها مي گويند، اين دور جديد تحريم‌ها به ويژه ممنوعيت‌هاي جديد در مبادلات طلا مي‌تواند، ايران را از ميلياردها دلار درآمد خود که از تحريم‌هاي قبلي در امان مانده بود، محروم کند.

تجار طلا در ديگر کشورها در صورت ناديده گرفتن اين تحريم‌ها با مجازات‌هاي شديد دولت آمريکا از جمله محروميت از بازار فلزات گران‌بهاي اين کشور روبرو خواهند شد.

ايران پس از تحريم‌هاي مالي که مانع استفاده اين کشور از روش‌هاي مرسوم پرداخت بانکي شده است، مبادلات طلا در برابر نفت و گاز خود را افزايش داده است و به دنبال آن مقامات ايراني مي‌توانند از اين طلا براي خريد دلار و يورو مورد نياز خريد ديگر کالاهاي وارداتي استفاده کنند.

مارک دوبوويتز، مدير اجرايي بنياد دفاع از دموکراسي‌ها، يکي از گروه‌هاي صهيونيستي مدافع تحريم‌ها شديدتر عليه ايران گفت: اين تحريم‌ها مانع دور زدن بخش عظيمي از تحريم‌هاي پيشين مي‌شود. از امروز، هيچ‌کس به هيچ وجه حق ندارد به ايران طلا بفروشد يا انتقال دهد.

در ادامه اين گزارش مي‌افزايد، برخي ديگر بر اين نظر توافق دارند که تحريم طلا حداقل مشکلات جديدي براي ايران که توان بالايي براي دور زدن تحريم‌هاي آمريکا و اتحاديه اروپا از خود نشان داده است،  به وجود مي‌آورد.

داريوش زاهدي، تاجر سابق ايراني , مدرس کنوني دانشگاه کاليفرنيا گفت: تحريم‌هاي مبادلات طلا، دور زدن تحريم‌هاي مالي را براي ايران مشکل‌تر خواهد کرد.

حاميان اين تحريم‌ها معتقدند که تحريم‌هاي جديد، شکاف‌هاي مهم تحريم‌هاي قبلي را برطرف مي‌کند.

به گزارش نيويورک تايمز، کنگره آمريکا احتمالاً بدون در نظر گرفتن رويکرد رئيس جمهور جديد ايران، با وضع قوانين جديد، تحريم‌هاي عليه ايران را افزايش خواهد داد.

روحاني اعلام کرده است که تلاش مي‌کند تا از شدت تحريم‌ها بکاهد و ترجيح مي‌دهد تا روشي عملگرايانه‌تر را در مذاکرات اجرا کند.

شوراي ملي ايرانيان آمريکا که مخالف تحريم‌ها عليه ايران است، روز دوشنبه در مقاله‌اي در  پايگاه اينترنتي شبکه الجزيره نوشت: مردم ايران دلايل زيادي براي رأي دادن به روحاني داشتند و براي گرفتن چنين تصميمي، نيازي به تحريم‌ها نداشتند.

در ادامه اين مقاله آمده است، حاميان تحريم‌ها چنان نسبت به ايران ناآشنا و سردرگم هستند که اين وضعيت آنها را به اتکاي بيش از حد به تحريم‌ها سوق داده است.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس